Egész napos Glamour workshop

Egész napos Glamour workshop

Egész napos Glamour workshop

Egész napos Glamour  workshop a Taboo Fotóstúdiótól, Botka Zoltán irányításával 24.990 Ft-ért! Bővítsd tudásodat és fotózz profi módon, magabiztosan!

Glamour fotós workshop

Hozd ki a legjobbat minden nőből! A megfelelő világítással, árnyékokkal, és a legelőnyösebb, legszexibb glamour / akt pózok bevetésével gyönyörű képeket készíthetsz! A jó fotós képes lehengerlő képeket készíteni, akár profi modell, akár a szomszéd lány kerül a kamerája elé. Csak meg kell tanulnod a technikákat.

Most igazán kis csoportban, tülekedés és lökdösődés nélkül  tanulhatod meg a hölgyek fotózásának legfontosabb szakmai fortélyait. Elengedhetetlen, hogy a modell is maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel, és már a fotózás is jó hangulatban teljen. Mindehhez segítséget, tanácsokat kapsz, megismerheted a jól bevált módszereket.

A workshopon biztosított minden! Kicsi, de profi stúdió áll rendelkezésedre, és természetesen modelled is lesz, így már tényleg csak a tudásvágyadon, kreativitásodon múlik, hogy milyen képeket készítesz. A kis csoportos, legfeljebb 8 fős oktatás reggel 9.00-tól délután 16.00-ig ebédszünettel, műteremben zajlik.

Látogass el a Taboo Fotóstudióba és tudj meg mindent arról, hogyan érdemes fotózni az egyik leghálásabb témát, a női szépséget!

A kedvezmény tartalma:

  • Stúdióhasználat: Minden csomag tartalmazza a Taboo Fotóstúdió bérleti díját, ha jössz fotózni, a 4.000Ft/órás stúdióhasználat benne foglaltatik az árban.
  • Eszközbérlet: A fotózás során felső közép kategóriás eszközökkel (vakuk, állványok és egyéb stúdió technika) dolgozunk, ezeknek a kb. 5.000 Ft/órás használati díját tartalmazza az ár.
  • Neked már csak a fényképező gépedet és egy nagy adag jó kedvet kell hoznod!:
  • Természetesen a workshop írásos anyagát is megkapod a végén, úgyhogy jegyzetelned nem feltétlenül szükséges, csak ha úgy  könnyebben megjegyzed a hallottakat.
  • Teljes diszkréció: Az egész fotóstúdió a fotózás kezdetétől a végégig csak a tiétek. Nincsenek fura meglepetések, várószobák vagy nézelődni vágyó idegenek.
  • Vendégszeretet: Hideg víz és forró instant kávé, öltöző kuckó, mellékhelyiségek, kedvesség, segítség és odafigyelés.
  • Útmutatás: Képes és szóbeli segédlet a pózoláshoz, az arckifejezésekhez, az igazán jó és hiteles képek elkészítése érdekében.
  • Választék: A kiválasztott fotócsomagod alatt annyiféle ruhát, stílust fotózhattok, ami az időbe belefér: “A változatosság gyönyörködtet!”
  • Modell munkadíj: A modell munkadíját N E M  tartalmazza az ár. Ez modelltől függően 10.000-60.000 Ft/ nap, amit a jelentkezőknek kell fizetniük, de ez a részt vevők között megoszlik.

Izgalmasan hangzik?

JELENTKEZZ!

Nincsenek hozzászólások

Elnézést, a hozzászólásra most nincs lehetőség.

X