Tájfotó Workshop

Tájfotó Workshop

Egész napos Tájfotó Workshop

Egész napos természetfotós workshop a Taboo Fotóstúdiótól, Botka Zoltán irányításával 24.990 Ft-ért! Bővítsd tudásodat és fotózz profi módon, magabiztosan!

Tájfotó workshop

Tájfotó workshop

Kedvenc hobbid a fotózás és a természetjárás? Imádsz a jó levegőn lenni, nagy sétákat tenni és megörökíteni a napnyugtát, a csodás növényeket és a különleges állatokat? Akkor tanulj többet, fejleszd tudásodat és készíts lenyűgözően szép természetfotókat!  Valószínűleg ez az a közösség, amelyben hasonló szenvedélyű barátokra és sikerekre találhatsz.

A Taboo Fotóstúdió egy egész napos természetfotós workshopot szervez a szabad levegő és a fényképezés szerelmeseinek. Használd ki a jó idő nyújtotta lehetőségeket, töltsd hasznosan az időd  és tanuld meg a legfontosabb trükköket profik szárnyai alatt.

A workshopon lehetőséget biztosítunk a természetfotózás gyakorlati fogásainak elsajátítására, profi vezető segítségével olyan minőségű fényképeket készíthetsz, amelyek bármilyen kiállításon, pályázaton megállják a helyüket. A reggel 8-tól este 6-ig tartó workshop helyszíne előre egyeztetett, például Dunakanyar-Zebegény, Göd Homoksziget, Vácrátóti Arborétum is lehet.

A fotózás témái:

  • A csodálatos Dunakanyar
  • Varázslatos peca tó
  • Gyönyörű tájak, növnyek

Tanulj fotózni velem!

Most igazán kis csoportban, tülekedés és lökdösődés nélkül  tanulhatod meg a tájlép fotózás legfontosabb szakmai fortélyait, amihez segítséget, tanácsokat kapsz, megismerheted a jól bevált módszereket.

A workshopon biztosított minden! A tanfolyam elméleti részének megtartásához kicsi, de profi stúdió áll rendelkezésedre. Utána megyünk ki a terepre, így már tényleg csak a tudásvágyadon, kreativitásodon múlik, hogy milyen képeket készítesz. A kis csoportos, legfeljebb 8 fős oktatás reggel 9.00-tól délután 16.00-ig ebédszünettel, műteremben és utána a helyszínen zajlik. A pontos kezdési és befejezési időpontok függenek az évszaktól és a jelentkezés véglegesítésekor állapítjuk meg: nyáron sokkal később sötétedik, télen pedig sokkal korábban: a fényekhez alkalmazkodunk a kültéri fotózáskor.

Látogass el a Taboo Fotóstudióba és tudj meg mindent arról, hogyan érdemes fotózni az egyik leghálásabb témát, a tájképeket!

A workshop tartalma:

  • Stúdióhasználat: Minden csomag tartalmazza a stúdió díját, ha jössz fotózni, a 3.000Ft/órás stúdióhasználat már benne foglaltatik az árban.
  • Eszközbérlet: A fotózás során felső közép kategóriás eszközökkel (vakuk, állványok és egyéb stúdió technika) dolgozunk, ezeknek a kb. 5.000 Ft/órás használati díját tartalmazza az ár.
  • Neked már csak a fényképező gépedet, állványt, rendszervakut  és egy nagy adag jó kedvet kell hoznod!
  • Természetesen a workshop írásos anyagát is megkapod a végén, úgyhogy jegyzetelned sem feltétlenül szükséges, csak ha úgy  könnyebben megjegyzed a hallottakat.
  • Vendégszeretet: Hideg víz és forró tea, instant kávé,  mellékhelyiségek, kedvesség, segítség és odafigyelés.

Izgalmasan hangzik?

JELENTKEZZ!

Nincsenek hozzászólások

Elnézést, a hozzászólásra most nincs lehetőség.

X